COPYRIGHT © 2004-2021 - FIN-INECTA« kauneussivut
Kauneuskeskus Trendi Spa

Ajankohtaista

Myllykosken Trendi Shop on muuttanut uusiin tiloihin!
Löydät meidät uudesta osoitteesta pääkadun varrelta; Kenraalintie 10.

Tervetuloa!


Uutta Trendissä:
Hemmottelevat Pakettihoidot Itselle tai Lahjakorttiin.

Trendi Classic - Kasvohierontahoito & Perinteinen Jalkahoito lakkauksella 130 €.

Trendi Diamond - Timanttihiontakäsittely, mekaaninen ihonpuhdistus, hieronta, silmänympäryshoito &
naamio 150 €.

Trendi Special - Erikoiskasvohoito & Täydellinen Jalkahoito
200 €.

Trendi Glow - MicroGold Kasvohoito & Huulihoito 250 €.Uutuushoito MicroGold vie neulauksen uudelle tasolle!

MicroGold mikrokanavointi- mesoterapiahoito, jossa viedään ihollesi suunnitellun a-c-ja e- vitamiini, hyaluroni- ja aminohappo, mineraali sekä kasvutekijöiden sisältävän sekoituksen tehoaineita suoraan ihoon neuloissa olevien mikrokanavien välityksellä. Hoito ei ole klassinen mikroneulaus, hoidon erikoisuutena on laite, jossa on 20 hiustakin ohuempaa neulaa, joiden ansiosta seerumit pääsevät suoraan ihon pintaan.

Monipuolinen hoito hoitaa tehokkaasti Ikääntyvän ihon juonteita, pigmenttihäiriöitä, aknea sekä arpia ja laajentuneita ihohuokosia.

Vaikutukset ihoon:
- kosteuttaa ja kiinteyttää, uudistaa ja antaa elinvoimaa ja hehkua iholle, pienentää ihohuokosia, tasoittaa aknearpia ja ehkäisee epäpuhtauksia sekä rauhoittaa rosaceaa / ruusufinniä.

Hoito on turvallinen, kivuton ja sopii kaikille eikä vaadi toipumisaikaa.


Uutta meillä!

Dermaplanning - Uusi kasvojen kuorintahoito, joka suoritetaan erikoisterällä!

Dermaplanning toimenpide poistaa kuolleiden ihosolujen muodostaman uloimman kerroksen sekä kuorinnan yhteydessä myös häiritsevän untuvaisen ihokarvoituksen kasvojen alueelta. Hoidossa ei käytetä kemikaaleja, joten se ei ärsytä herkintäkään ihoa. Hoito tekee ihon sileämmäksi ja kosmeettisten aineiden imeytyminen ihoon tehostuu.

Hoito häivyttää pieniä juonteita sekä vähentää aknearpia ja lopputulokset näkyvät heti. Iho näyttää kirkkaalta ja elinvoimaiselta ilman jälkipunoitusta tai kipua.


Secrets de Sothys® - luksus kasvo- ja vartalohoito 290 €

Hoito sis. vartalohoidon sekä erikoiskasvohoidon käsihieronnalla.

Kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, AHA-PHA kuorintamousse, muokkaavat hierontaliikkeet veltostumisen ennaltaehkäisyyn sekä hemmotteleva kasvo- ja hartiahieronta. Lisäksi kiinteyttävät bioselluloosanaamiot kasvoille ja kaulalle, jonka aikana tehdään rentouttava käsihieronta. Hoidon lopuksi iho virkistetään viileillä hierontalusikoilla ja imeytetään kasvoille tehoseerumi, ylellinen La Créme 128 kasvovoide ja silmänympärysvoide.

Vartalohoito sisältää uudistavan ja ravitsevan vartalokuorinnan sekä rentouttavan kokovartalohieronnan ylellisillä Sothys -tuotteilla.

Päävaikuttavana aineena käytetään Sothys -ruusun parhaita kantasoluja, joilla on 360 asteen kiinteyttävä vaikutus entistä syvemmällä ihossa!!


Tutustu myös tehokkaisiin Carboksi-terapia ja mikroneulaushoitoihin.

Lue lisää!