Esittely

Kauneuskeskus Trendi Spa & Shop liikkeemme Kouvolassa ja Myllykoskella ovat erikoistuneet monipuolisesti erilaisiin kauneuden-ja ihonhoitopalveluihin medikaalisista hoidoista perinteisiin ja ylellisiin hemmotteleviin hoitoihin.

Liikkeillämme on pitkä historia takana. Myllykosken Trendi Shop Liike on toiminut jo vuodesta -92. Trendi Shop Kauneushoitola toimii myös kosmetiiikkakauppana,josta löydät kolmen ammattisarjan laadukkaat & tehokkaat kotihoitotuotteet.

2006 Trendi laajentui Kouvolan keskustaan Salpausselänkadulle yrityksen omiin tiloihin Trendi Spaksi,jossa se on toiminut 15 vuotta.

Ensi vuonna juhlimmekin kertyneitä 45 yhteisvuosia!

Trendistä löydät laajan valikoiman tehokkaita ammattitason tuotteita / kosmetiikkaa parhailta ihonhoito- ja meikkisarjoilta.

Trendi liikkeiden ideana on olla trendikkäästi ajan hengessä sekä palveluissa että tuotevalikoimassa ja käytössämme ovat laadukkaat hoitolamerkit Medik8,Sothys, Exuviance ja Jane Iredale. Laaja hoitotuotevalikoimamme tarjoaa täydellisen ratkaisun hyvänolon ja hemmottelun tarpeisiin. Ammattitaitoiset kosmetologit auttavat valitsemaan juuri Sinulle sopivat hoidot ja tuotteet.